• ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΣΧΕΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Ανέκδοτα Τι ο λύκος … τι εμείςΗ δασκάλα, μόλις τελείωσε την ιστορία του αρνιού που το έφαγε ο λύκος. Για να βγάλει λοιπόν ένα ηθικό συμπέρασμα λέει σ’ έναν άτακτο μικρούλη:- Βλέπεις, αν το αρνάκι ήταν φρόνιμο και άκουγε τη μητέρα του, δε θα το έτρωγε ο λύκος.- Βέβαια, απάντησε ο μικρός. Θα το τρώγαμε εμείς!
* * *
Εξαρτάται…- Πες μου Γιαννάκη τι μάθημα έχουμε σήμερα;- Φυσική Ιστορία, κύριε, για τον ποντικό.- Μπορείς να μου πεις πόσα χρόνια ζει ο ποντικός;- Αυτό εξαρτάται, κύριε, από τις γάτες.
* * *
Σωστά παραδείγματαΔΑΣΚΑΛΟΣ: Πες μου τώρα μερικά τετράποδα;ΜΑΘΗΤΗΣ: Πρόβατα, καρέκλες, τραπέζια, άλογα…!
* * *
Πολύ φρέσκα…ΠΕΛΑΤΗΣ: Γκαρσόν, θέλω μπαρμπούνια, αλλά μόνον αν είναι φρέσκα, σαν κι αυτά που έφαγα προχτές.ΓΚΑΡΣΟΝ: Μείνετε ήσυχος, κύριε, έχουμε ακόμη από τα ίδια!
* * *
ΣυμπέρασμαΔΑΣΚΑΛΟΣ: Να τρώτε λοιπόν καρότα, γιατί κάνουν καλό στα μάτια!ΜΑΘΗΤΗΣ: Και πώς το συμπεραίνουμε αυτό;- Μην είσαι κουτός, λέει ένας μικρότερος μαθητής. Είδες ποτέ κουνέλι με γυαλιά;